Janja je v svojih zadnjih delovnih dneh obiskala vse enote naše firme in nam dala priložnost, da se poslovimo od nje. Namenila nam je prijazne besede, tako kot smo navajeni vsa leta.

Suzana, naša direktorica in Janjina najtesnejša sodelavka, pove, kako je Janja znala delovati povezovalno in spoštljivo do vsakega sodelavca in kako lepo in plodno je bilo sodelovanje z njo.

Sodelavci programa socialne vključenosti v Trčovi so ji ob odhodu namenili te besede:

Draga naša Janja

Če je tajnica neke firme skrbna, prijazna, natančna v številkah in obveščena o vsem, kar se dogaja v firmi, je to zelo dobra tajnica. Če je čedna in na hece, toliko boljše. Več si človek ne more želeti. Ampak ti, Janja, si mnogo več.

Nisi samo naša sodelavka, tajnica in mentorica. Si naša prijateljica, mama, zborovodkinja, učiteljica, zdravnica, zaupnica, lahko tudi policajka, če je treba. Vse te vloge obvladaš in jih opravljaš s srcem.

Lepo je biti tvoja sodelavka. Vem, da me boš zjutraj pozdravila z nasmehom. Da me boš spomnila, če si bom pozabila naročiti malico. Da boš našla besede tolažbe, ko bom v stiski. Da boš znala pomiriti sodelavca, ki mu je zavrelo od jeze. Da mi boš izpolnila vlogo za socialno in si ob tem vzela čas za klepet. Da  se lahko zatečem k tebi, ko me bo bolela glava. In še in še…

Ob tebi se počutimo spoštovani in ljubljeni. Upamo, da si tudi ti čutila našo ljubezen in naklonjenost. Čeprav smo bili kdaj tečni. Privoščimo ti, da po vseh teh letih skrbi za nas dobiš več časa zase. Želimo ti novih doživetij, veliko zdravja in visoko penzijo! Zaslužiš si vse to in še več!

Pridi velikokrat k nam na obisk. Veseli te bomo.

Hvaležni smo za vse, kar smo ob tebi lepega doživeli. Nešteto trenutkov smeha, sočutja, prijateljstva se je zvrstilo v osemnajstih letih.

DSC_0567DSC_0582DSC_0585DSC_0599 DSC_0600DSC_0622DSC_0638DSC_0634