Tradicionalno smo se v zadnjem tednu decembra zbrali Detli vseh enot in se družno poslovili od starega leta. Tokratno srečanje je bilo prav posebno, saj smo se zbrali na naši novi lokaciji in jo tudi uradno otvorili. Simbolično so trak prerezali po en sodelavec iz vsake enote.

Naši mentorji so ob tej priložnosti poskrbeli za ureditev prostorov, ki so jih krasili številni baloni. Za še pristnejši božično-novoletni pridih je z božičnimi zvezdami poskrbela Tina.

Veselja in dobre volje na druženju ni manjkalo, prav tako ne dobre hrane in pijače. Odlično kavo nam je skuhal kar naš Aleš. Kot se za  zabavo spodobi, smo tudi zaplesali. Ker se v tako velikem številu ne zberemo pogosto, smo si imeli veliko povedati, obujali spomine za nazaj in delali načrte za naprej. Še prav posebej smo bili veseli, da so se nam pridružili naši upokojeni sodelavci.

Po zabavi nas je čakal nekajdnevni zaslužen počitek, nato pa novim zmagam naproti!

Otvoritev skupina 1 otvoritev ptičja trak1 Otvoritev mala Suzana Skupina mala 03 Skupinska 01 Skupina mala 02 Sanja Suzi Meri Pralniški Jasmina Mentorji Bojan Danica Nevenka Aleš ples vlakec ples pari Zdravica              DETEL lučke